عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اسیدپاشی هولناک به خاطر حضانت فرزند

درگیری زن و مردی بر سر حضانت فرزند، به اسید پاشی و تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران منجر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 22
کد خبر: ۲۲۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حدود یک سال قبل زن و شوهری که به شدت با یکدیگر اختلاف داشتند، تصمیم به جدایی می‌گیرند. آن‌ها صاحب دو دختر ۱۴ و ۱۶ ساله نیز بودند که پس از جدایی دختر کوچکتر نزد مادر رفت و دختر بزرگتر پیش پدرش. این شرایط پایدار بود تا اینکه مدتی قبل، مرد مجددا ازدواج کرد. هنوز مدتی از ازدواج مرد نگذشته بود که زن نیز برای دومین پای سفره عقد نشست. این خبر وقتی به گوش مرد رسید، تصمیم گرفت حضانت دختر کوچکترش را بگیرد تا او را پیش خودش ببرد. دلیلش این بود که پدر نمی‌خواست، دخترش با ناپدری بزرگ شود. بر سر این موضوع اختلاف میان زن و شوهر سابق شکل گرفت به طوریکه پدر مدام به مدرسه دختر کوچکش می‌رفت تا وی را با خودش به خانه ببرد. درگیری آن‌ها ادامه داشت تا اینکه حادثه اسیدپاشی رخ داد و باعث تشکیل پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران شد.

شاکی زن جوان بود که از شوهر سابقش به اتهام اسیدپاشی شکایت کرد. وی توضیح داد: همان شب که با شوهرسابقم بر سر حضانت دخترکوچکترم، بحثمان شد، دو نفر که لباس زنانه به تن داشتند در نیمه‌های شب به مقابل خانه ام آمده و روی ماشین پرایدم اسید پاشیدند. وقتی دوربین‌ها را بررسی کردیم متوجه شدم که آن دو نفر شوهر سابقم و همسرش هستند.

هرچند چهره آن‌ها مشخص نیست، اما هیکل و طرز راه رفتنشان با شوهر سابقم و همسرش مو نمی‌زند. آن‌ها حتی مرا تهدید هم کرده بودند و فکر می‌کنم برای زهر چشم گرفتن از من چنین نقشه‌ای کشیدند. همسر سابقم نیز لباس زنانه به تن کرده تا شناسایی نشود.

با این شکایت، شوهر سابق این زن و همسرش دستگیر شدند. آن‌ها منکر اسید پاشی هستند، اما شواهد حکایت از این دارد که آن‌ها سعی دارند با دروغ بافی خودشان را بیگناه نشان بدهند. هردو در بازداشت به سر می‌برند و تحقیقات از آن‌ها ادامه دارد. / همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار